Friday, January 23, 2009

anak oh anak....

si lyan ngan hibri ni bila lah nak decide nak masuk apa for CCA....
Lyan sekejap nak masuk badminton sekejap nak masuk ballet....
Pening kepala pikir kan dia org ni...fickle minded tul lah ..

Abang pulak mula2 tak nak join badminton nak join taekwando..
pastu tiba2 nak join badminton ..last tak jadi ...bila ibu tanya tak tau jawab dia....

Ayah oiiii cuba awak tanya kat anak2 tu ...apa yg dia org nak join...malas dah ibu nak gi tanya ....buat pening kepala je....

Ayah pulak lah pening kepala tanya dia org and suruh dia org decide secepat mungkin kalau tak permohonan kemudian tak akan di layan...( mcm masuk pertandingan pulak )...
pastu kita nak settle kan pasal sekolah syabil pulak...dah kemaruk tu nak pegi sekolah...cian dia...

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)