Wednesday, April 15, 2009

Calar balar......



Ni lah orang kata ......
Anak lelaki ni memang active.......
Tapi anak yang active adalah anak yang bijak .........
Tapi ni dah over active .......
My three son ni memang active sangat .....
Dia orang ni memang tak boleh duduk diam .....
Ada je project untuk menyerak kan rumah ........
Kalau dia orang dah tag team adik beradik .....
Alamat rumah mesti cam tongkang pecah atau pun cam kena Tsunami ......
Adoi haaa !!!
Pening kepala .......
Asyik nak kemas rumah je......
Dan saya ni jenis ibu yang tak suka tengok rumah bersepah ........
Tu yang asyik kemas umah tak abis2 .....
Nak net surfing pun tak ada masa ......

So nak jadi kan cerita .....
Si Abil ngan abang nya Hibri .......
Main bola sepak dalam rumah .......
So bila dah berebut kan bola tu .........
Mesti ada yang cedera kan .......
Dan yang selalu kena mesti lah yang kecik ........
So sama jugak ngan outcome for this incident......

Si Abil dah benjol sebab Hibri kasar sangat waktu merebut bola tu .......
Cian Abil .......




Bukan ni je ada lagi injuries yang abil dapat .......
Tengok je lah ......
Tak sanggup nak terang kan .......


Dan ni jugak ........





Tapi kan Abil ni tak serik .......
Dah baik nanti dia buat lagi ..........
Waktu dia kena tu pun dia tak nangis.......
Dan waktu dia mandi pada hari tu pun dia tak rasa sakit ......
Adoiiii .......
Budak ni memang tahan sakit tul ......
Abil .... Abil .......
Ni baru main kat dalam rumah kalau main kat padang cam mana agaknya kan ......
Tak boleh nak bayang kan ........
Ngeriiii ......

















































No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)