Wednesday, April 15, 2009

Kenduri + Gathering ....

Minggu lepas hubby nya family ada buat kenduri tahlil sikit .....
cum gathering lah jugak ....
tak jemput ramai orang pun ....
Kami adik beradik je ....
dan yang tukang masak ada lah .....
menantu- menantu semua....
ala- ala gotong royong cam tu lah .....
tapi gambar hidangan lupa nak snap .....
yang ada ni pun hanya lah gambar Raziq yang glamour.....
a.k.a model terkenal .....
hehehe .....
sebenar nya Raziq ni adalah addition terbaru dalam keluarga hubby ......
dia ni baru empat bulan masuk lima bulan ....
tu yang semua nak amik gambak ngan dia tu ....
termasuk lah kami laki bini ......


Raziq ngan nenek .....
Sama2 tembam......
v
v
v









Yang ni mak bapak Raziq......
v
v
v
v
v




Yang ni pulak adalah pasangan glamour....
Hahaha...terperasan pulak .....
v
v
v
v
v






Yang ni pulak Raziq ngan uncle pai and auntie nana ....
v
v
v
v
v
v











Yang ni pulak Raziq ngan uncle iswan dan auntie inah + abang sepupu nya Darwis ....
v
v
v
v
v
v





Wah!!!! Raziq ni penuh ngan kasih sayang ......
semua sayang kat dia .....
mentang - mentang lah dia yang paling kecik ......
tapi walau cam mana pun .....
mak long ngan pak long doa kan yang terbaik untuk raziq....
semoga raziq jadi anak soleh dah anak yang cerdik ....
insyallah ...
amin....




No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)