Saturday, April 18, 2009

What was that .....





Bila i tengok this video ...
i rasa cam sungguh terharu ....
betul ke ....
suara dia ke....
waktu mula2 dia naik stage tu kan....
si Simon dah buat muka cam buang masa je nak dengar suara si Susan Boyle ni....
Ada audience pun mencemik kan muka dia org bila this lady kata dia nak nyanyi lagu
Elaine Paige...
YElah...ramai yang tau ...
Elaine Paige ni penyanyi yang popular kat sana... Dan dah buat banyak live concert dan suara dia
pun power....
Tapi org tua2 kata....
Jangan tengok pada luaran je....
Atau
peribahasa inggeris nya ialah ...
Don't judge the book by its cover....
Mungkin rupa tak ada ....
Tapi tak semestinya dia tak ada bakat .......
So kalau tak caya tengok lah video ni........






Best kan suara dia.......

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)