Monday, May 18, 2009

Bola dan Bola lagi ~

My hubby ni memang minat sukan bola sepak ni .
Kalau boleh minggu2 dia nak gi soccer match.
Nasib baik lah soccer match ni di ada kan dua minggu sekali .
So sebulan dua kali lah .
Dan setiap soccer match saya akan di heret tuk teman dia .
Saya ni bukan lah minat sangat pun .mrgreen
Tapi hubby nya pasal ok je lah .
Kanak2 ribena semua saya parking kat umah nenek dia org.
Ini kali match dia jauh sikit dari our place ..
So kena lah naik cab gi sana ...
Match start kul 5 abis lam kul 7 ...
So sambil2 tunggu match abis , saya pun snap lah gambar2 org yang kat sana .
Tengok lah ye gambar permain bola yang tak berapa "Pro" sangat ....mrgreen






Ini waktu dalam Cab nak gi tempat soccer match tu di ada kan ..
Hubby tengah call kawan dia nak tanya address tempat tu ..
Hehehe..dah dalam cab baru teringat yang kita org tak ada address tempat tu ..biggrin






Perlawanan dah bermula ....



Hubby i jadi Goal keeper...
hahaha!! tengok tu tengah baik nya pose...mrgreen



Satu percubaan untuk meloloskan bola ke dalam gawang lawan ...
tapi nasib baik terkuar gawang ....
Alah kan ada goal keeper yang berkeliber tu ...
Mesti lah selamat gawang tu mrgreen ( puji laki semdiri ni )



Yang ni dah abis first half...
Kira tengah dengar ketua bagi briefing ..
Dan jugak tactic2 nak serang oponent ..
Saya pun ada gak kat situ ..
Sekadar kaypo2 je...



Ini Family lawan ...
Semangat woo ..
Siap bawak makan and tikar semua..
Cam nak gi picnic ...
Dan saya sorang je yang dtg support hubby ..
wife yang lain semua wet blanket ..
tak mo join ...sad




Dan ni adalah pic kaki saya ...
(saja nak tunjuk Crocs Malindi saya mrgreen )


Setelah bosan menunggu selama 1 1/2 jam ..
Akhir nya match pun selesai ...
Semua dah penat ...





Muka org penat ...
Penjaga goal yang berkaliber...
tapi kalah jugak ...
3-2..
tapi dah cukup bagus ..
Sebab team hubby tak cukup org ..
ada sembilan je and no subsitute
team lawan cukup pemain and ada xtra org lagi ...
So hubby nya team semua kena main full game ..
Tak leh tukar2 sbb tak de pemain lain ..
kalau nak tukar pun tak kan saya lak yang nak masuk padang ...
Nanti bukan nya kalah 3-2 ..
Tapi kalah 100- 2 mrgreen
So untuk penutup citer tengok lah pic ni .....
Pic sexy model mrgreen
v
v
v
v
v
v
v
v





Hehehe !!! Seksi kan ...mrgreen







4 comments:

Cikpid said...

rajin nye akak g support husband..hehehhe..lawa aa ayam seksi tuhhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/10.gif

♥cybermummy♥ said...

Tu lah cik pid...
lawa2 ayam tu kalau letak atas meje sure kena ngappp!!! :D

atty's said...

tak pe..hubby minat bola..okeh jgn minat lain sudah..hehehehe

♥cybermummy♥ said...

atty kalau dia minat yg lain ..
ada gak yang kan putus pala *****...:P

Linky Minky (leave ur blog link here)