Monday, May 11, 2009

Hari ibu ...

Selamat Hari ibu semua ...
On Mothers day saya tak dapat buat apa pun ....
Sebab badan rasa tak berapa sihat .....
So saya hanya menyambut Mothers day di atas katil ...
Dan zzzzzzzz ....
Bila dapat tido tu kan .....
Nikmat nya tak terhingga .....
Serius sedap betul ....
Ialah dah dekat 9 taun tido tak lena .....
So bila di beri peluang tuk tido tanpa gangguan ....
Alangkah best nya..... ( susah tau nak dapat privilege ni )

Tapi sebelum saya meneruskan agenda tido tu .....
Saya sempat masak dulu ..... ( ada ciri2 ibu mithali tak ....hehhee..perasaaaan tul )
Masak yang senang2 je ....
Masak spaghetti ....
So lepas masak ,
Apa lagi saya pun bammmmmm atas katil .....
Dan tido ....
Kanak2 ribena hubby yang hidang kan makan .....
Bila sedar dari tido tu tau2 je dah ptg ....
Hehee..sedap tul tido sampai tak sedar langsung .....

Tima kasih bang sebab bagi ibu tido seharian suntuk .....
walaupun lepas ibu bangun tu ....
ibu kena kemas umah yang dah cam tongkang pecah tu ...... :D

Ooops !!! lupa lak ....
Saya dapat this little Mothers day note dari one of the kanak2 ribena .....











This is what he had written ...
Kepada mummy ...
Kaulah Ratu hidup ku ...
Saya sayang mummy selalu ....
Salam sayang dari Hibri ....
Isn't that sweet ....
Ni dia buat kat sekolah ....
and by the way he is in Primary one ....

So happy Mothers Day to all >>>>>>

2 comments:

Cikpid said...

Hehhehe..syoknye dpt tido lelama..
Happy mothers Day yer..

atty's said...

cute je note tu ..happy mothers day

Linky Minky (leave ur blog link here)