Wednesday, May 20, 2009

Heeeeeeeee!!!!!!!! :D

Happy nyaaaaa saya ..
At last she's here ..
Mesti semua tertanya2 kan ...
Ok lah Jom kita tengok ...
v
v
v
v
v
v
v
v







So ni lah dia hasil yang kita org borong ...lol





One pair for me , one for my daughter and one for my youngest son ...
My daughter nya kaki besar tul ...
You know what ...
She wears size W4 ...
Sikit lagi leh lawan towkey ni ...
I wear size W7 ...
And to think of it maybe she only need a few more years to catch up with me ...
Skrg pun dia baru darjah dua 8 years old ...
Kaki mak oiiii panjang tul ...
My youngest son wears size C8 and his only 2 years old....
Dia org ni ikut size kaki ayah nya ....
Ehhh !!! ye ke ...
Atau saya ...
Dulu when i'm younger i wear size W4 ...
Setelah jadi ibu ....
Size saya mkin increased ...
Jadi size W7 ...
Pelik ekkk !!!
Tapi org kata ...
Selagi gigi bungsu tak tumbuh lagi selagi tu boleh grow ....
Tul ke ???
Sebab saya nya gigi bungsu lum tumbuh lagi mrgreen
Ada chance lah ni leh tambah kan ketinggian ... ( saya kurang tinggi sad )
Grow verticle tak pe jangan grow horizontal ...
Alamat nak kena pegi slimming programme ...
atau pun kena order S.I.Y ngan Redmummy ....mrgreen



5 comments:

cokolat said...

huwaaaaaaaa... nak kerok jugak!!!!!
takpe bagi chance dekat afifdani dulu la..
mama dia kamingsun!
;)

♥cybermummy♥ said...

cokolat beli kerok jgn tak beli :D
Beli lebih2 pastu pass sini bak sepasang ..hehehe

Otak Belacan said...

Crocs!

Hehe. Cybermummy dah beli dulu ek. Aisehman.

Esok sy ada surprise utk cybermummy. Kalau sempat update that is! Hurhurhur.

♥cybermummy♥ said...

Waaah!!! best2 ..tak sabar ooo nak tunggu ni ...
apa surprise nya :D

Shopaholic Mama said...

Its oklah you dah beli Crocs before the sale, coz you shop in comfort. Takdelah nak kena q nak masuk, q nak bayar!

Linky Minky (leave ur blog link here)