Monday, May 04, 2009

Rajin nya anak ibu !!

Hari sabtu lepas me and hubby gi grocery shopping kat Sheng Siong Segala untuk kamu ...
So bila kita orang sampai umah ..
mestilah di sambut oleh kanak-kanak ribena ..
yang di tinggal kan di rumah bersama atuk ribena kesayangan...
Tak larat nak bawak semua anak2 gi grocery shopping ...
Nanti last2 semua tak jadi beli ...
beli barang dia orang pulak..
Dan dah tentu akan over the budget kan ...
So harus lah kanak-kanak ribena di tinggal kan di rumah ...
hehehe
Dan mak bapak kanak-kanak ribena pegi lah grocery shopping cum breakfast date...
So bila dah balik tu ...
Wajib lah kan kemas barang2 yang di stock kan kat umah untuk seminggu ...
Dan penolong yang berdedikasi ...
Bersungguh - sungguh nak tolong walaupun kecik je ialah .....
v
v
v
v
v
v
v
v
TAdaaaaaaaaaaa !!!
Lut Mikhail .....
Tengah concentrate susun barang tin dalam kabinet ....




Snap ! Snap !
Alamak !!! Dia perasan lah mamarazzi tengah snap pic dia...
hehehe..
caught red handed ....
fail jadi mamarazzi .... :P

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)