Saturday, May 16, 2009

Yipeeeeeeeeeee !!!!!!!

Yipeeee !!!!
Tau2 je dah weekend....
Best nya....
Exam over ...Kanak2 Ribena nak mula cuti in 2 weeks time...biggrin

Hari ini saya ada dating ngan Hubby mrgreen
Hubby ajak gi soccer match ...
Pastu nak ajak hubby gi makan2...
Kanak2 Ribena akan di hantar ke weekend child care center aka as nenek house for a few hours twisted ( ala nenek bukan selalu sekali sekala je ... )

Ibu nak take a short break ....
Setelah penat memerah otak mengajar anak2 during exam time ...
Weiii !!! ingat anak2 je ke yang belajar waktu exam ...
Mak nya pun kena belajar jugak tau .... sad
( ingat dah tamat belajar tak yah penat2 perah otak lagi sekali salah dah !!!!
bila ada anak2 yang dah sekolah ...kita pun ikut sekolah balik .... mrgreen )


So permisi ya !!!
Saya mau pergiaan bersama suami saya ...
Kita ketemu lagi esok ....
Dan akan saya update ini blog ...
Insyallah ....
Daaaaaaaaa!!!!!wink
Enjoy your weekend people ....
And take care...


No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)