Thursday, June 18, 2009

Happy Birthday HIbri Djibriel ~~~

Last Sunday 14 June , it was Hibri Djibriel Birthday ...
And he is 7 years old...
Oh! Boy ! cepat nya masa berlalu ...
Tiba2 je Hibri dah 7 tahun ...


Ingat lagi waktu Hibri masih kecik ...
Dia lah yg paling manja ..
Semua nya org yg buat ...
Sebab dia dapat adik pun time tu dia dah nak masuk empat taun ..
So manja lebih sikit ...


Dan sampai skrg manja tu masih terbawak2 ....
Most things yg he supposed to do are always done by his kakak or ayah ...
Tapi kalau ngan saya ...
No way !!! Pegi buat sendiri ...
Nanti bila dah kawin then bini dalam pantang sape nak tolong bini tu kat umah
Nak harap saya ..
Sory ...
Dah tua2 camtu saya nak bercanda ngan suami ...mrgreen
Nak gi holiday pusing satu dunia ...
Tak lupa jugak nak gi mekah ..mrgreen ( insyallah )
Tak mo jaga cucu ( skrg leh lah cakap kang dah sampai masa lain lak jadi nya .huhuhu )



So pada Hibri , ibu nak pesan .
Ibu sentiasa doa kan semoga Allah sentiasa mengurniakan kesihatan yg baik , melapang kan hati mu supaya senang menyerap segala yg di belajar di sekolah , selalu memberi hidayah supaya Hibri membesar sebagai anak yg soleh ...


Akhir sekali , selalu ingat bahawa IbU dan Ayah amat sayang dan kami akan selalu ada di sini untuk mu selagi hayat di kandung badan ....



P/s : Actually we did a small family celebration ...Yg tu nanti saya update mrgreen

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)