Monday, June 08, 2009

Oh! BUlan ~

Ello ! I'm back .mrgreen
Lama tak pi jengok2 blog2 yg saya sukaaaaa...
Mana tak nya ,
Sejak anak2 mula sch holiday ni ....
Adoii !! Buzy lah sangat ,( bukan buzy ngan anak2 je ..kekadang tu buzy main pc game mrgreen )
Ialah dah semua ada kat umah ...
Macam2 yg dia org request ...
Dapur saya tu dah mcm kedai makan 24 hours...
Ada je yg anak2 request ...
Ada nak makan spaghetti , ada yang nak kan macaroni sup , ada yg nak makan mee goreng + ayam goreng special dan mcm2 lagi lah ...
Penat nyaaaaaaaa tapiiiiii ,
Saya sangat lah happy sbb anak2 happyyyyyyyyyy ...mrgreen



Tapi kerana sch holiday jugak lah ,
Saya tak dapat dating ngan hubby mcm selalu ...
Sbb ada je yg nak menyelit ikut ..mrgreen
JAdi last saturday kami dating kat umah je ....
Tu pun selepas anak2 masuk tido ...mrgreen


Both of us duduk berdua tengok movie sambil minum teh tarik ....
Nyamannnn !!! lol
Tak de budak tecik yg nak dok kacau kita berdating ....evil


So bila dah abis tengok movie tu around 1 AM ,
Kita dua org gi lah diri kat tingkap sambil amik angin dan tengok langit ...
Tiba2 hubby berkata .....mrgreen
" Amboi cantik nya bulan , mari lah kita berdansing cayang " ( mcm dialog ali baba dalam citer Ali baba Bujang lapok mrgreen )
Mula2 ingat dia main2 je saja nak miang2 hehehe ...
Sekali bila saya tengok kat atas ...
Haah memang pun ada bulan ....
Mengambang penuh lak tu ....







( bulan mengambang yg di tutupi oleh awan )

Terus rasa feeling2 romantik wink ( sila muntah kat tempat lain ye )
Lepas dah puas tengok bulan sambil beramas mesra mrgreen
Both of us pun menerus kan project....
Mesti nak tau project apa kan ....

Apa lagi project zzzzzzzzzz lah ... ( betul zzzzzzz je ..tak xxxx pun mrgreen )
Dan sesiapa yg otak kuning tu gi rendam otak tu dalam klorox bagi putih cikit mrgreen


Tu je lah project mlm minggu kita org yg ada ramai anak ni ...
NAk gi tengok movie kat cinema pun susah sebab ada je anak itik tok wi yg nak ikut sama mrgreen

So tu je lah update tuk mlm minggu tu ....
Chiowww..........

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)