Friday, June 26, 2009

Rahsia Ciuman Suami ~

Adoii !! Tak leh angkat title entry ni hehhee...
Rahsia Ciumannnnn Suamiiiii ~ ..... blogger-emoticon.blogspot.com
Ok lah dah tadi citer seram sekarang citer romantik pulak k


So pada siapa2 yg hubby suka kiss2 tu leh lah semak ngan apa yg saya baca kat one of the web...
Hubby u all yg mana satu ...(bukan Kypo tapi hanya ingin tau :P)
Tapi ada amaran ye: Kajian ini dibuat secara rambang, mungkin ada sedikit perbezaan dari individu ke individu yang lain .



1 )Suka cium dahi isteri........suami yang romantis.



2 )Suka cium pipi isteri........suami yang penyayang.



3 )Suka cium mulut isteri.......suami yang gelojoh.




4 )Suka cium tengkuk isteri........suami yang mata keranjang.


5 )Suka cium telinga isteri.........suami yang sensitive.



6 )Suka cium leher isteri.........suami yang penyabar.



7 )Suka cium buah dada isteri........suami yang suka bermanja.


8 )Suka cium tangan isteri.......suami yang hipokrit.



9 )Suka cium ketiak isteri.......suami yang menerima isterinya seadanya.


10 )Suka cium kemaluan isteri......suami yang pemalu.



11 )Suka cium punggung isteri.......suami yang suka bergurau.



12 )Suka cium kaki isteri.......suami yang terlalu menghormat isteri.



13 )Tidak suka cium mana-mana bahagian badan isteri......suami yang mementingkan diri.



14 )Suka cium seluruh bahagian badan isteri........ suami yang baru balik dari outstation. hehehee




P/s : Suami saya suka cium kat errrrr hehehe malu lah bagitau . Shhhhh !!!! Rahsia . :blush:

2 comments:

kakyong said...

hiihhiii.. yer, biarlah rahsia.. tp yg no1 tu ade kat semua suami kot... ;))

♥cybermummy♥ said...

Bertuah kak yong ada suami romantis :)

Linky Minky (leave ur blog link here)