Monday, June 08, 2009

Sambungan Singapore Idol ~


Waktu entry about Singapore Idol yg lalu tu ....
Saya actually nak include registration slip my Bil ,
But time dia dtg umah saya hari tu ,
Dia tak bawak registration slip tu ,
So my Sil pun meng-volunteered kan diri tuk amik pic and send pic tu by email ,
Tapi bila tiba masa saya buat posting tu ,
Email yg di janjikan tak kunjung tiba ....


Jadi saya presume yg my Sil lupa lah nak email ,
And i'm kind of a person yg tak suka impose on people
Ialah mana kita tau ,
Kekadang apa yg kita request tu mungkin menyusahkan ,
So i just did the post without that registration slip ,


Rupa2 nya ,
My Sil tu dah email ,
But she got the email add salah ,
Hehehe ! entah sape2 lah yg dapat email tu ...


But then this morning she read my entry about the Singapore Idol ,
And she was surprised sbb saya tak letak pun pic yg dia hantar ,
Haa , dari situ lah baru tau yg dia salah add ...
So she resend the pic of the registration slip ,
So here is the pic of the registration slip ...






And sad though ,
He didn't make it to the next round...
But it ok my dear Bil ...
Try again and again ,
Don't give up ...
Everything that we dream of does not come easy ....
So keep on dreaming and trying ...
We will support u from behind smile



P/S : Bil And Sil , always remember that we are always here if u need any help and u know where to find us ...wink

3 comments:

atty's said...

salam singgah..jenguk2 blog, leh terai lagik..

♥cybermummy♥ said...

tima kasih sbb singgah ..
tu lah gagal sekali tak berti gagal selama2 nya tul tak atty :D

Quasido said...

http://www.vocalrelease-online.com/?hop=quazido

Singapore idol is the best

Linky Minky (leave ur blog link here)