Friday, June 19, 2009

Small celebration for Hibri ~

So last Sunday we had a small makan2 with the family only ....
That is me+hubby+the kiddos....
So ni adalah pic2 yg di ambil semasa ...
Sebelum kejadian , masa kejadian dan selepas kejadian ...mrgreen



1st pic ....
I present you the Birthday boy .... ( abaikan kitchen saya yg selerak tu redface )





ok next ....






Acara sebelum party bermula mrgreen
Main blocks ..... ( ada rupa cam child care center tak mrgreen )






Birthday boy ngan Chef of the day mrgreen ( sekali lagi abaikan muka yg berminyak tu)
Dan selepas Chef bertungkus lumus di dapur ...
Inilah hasil nya ....


V
V
V
V
V


Menu untuk Birthday party ....








Nasi jagung ....








Ayam masak merah ( favorite anak + ayah anak2 mrgreen )
Last but not the least biggrin








Acar timun + karot ......


So after makan ,
Acara tiup lilin pulak mrgreen






Cake di ganti ngan cupcakes hasil air tangan Chef of the day mrgreen
Nampak tak Lut Mikhail cam tak sabar tunggu abang nya abis tiup lilin tu mrgreen
Dia dah cantik nya aim cupcake tu lol


Ok acara seterus nya .....











Jom makan CUPCAKES mrgreen ......



Acara yg akhir ialah .....












Acara menyelerak kan lagi umah yg memang sedia ada serak mrgreen ......




P/s : Tapi tak pe ayah ada kat umah ... So dia leh tolong kemas kan ...
Sbb Chef nak gi berehat sbb dah penat masak mrgreen ...

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)