Thursday, July 16, 2009

Bila lah nak dapat ~

Saya ni kan dah lama dah mengidam kan laptop baru :inis:
Tapi kerana saya ni hanya SURI RUMAH TANGGA yg tak membawa pulang wang sendiri ,
Saya pendam kan aja hasrat tu ..:sigh:
Tapi hari tu kan ...
Hubby ada lah bagi cam hint2 yg dia nak beli kan saya laptop .
Sbb saya selalu je glue tu his Pc sbb saya dah meroyan berblogging .:ahaha:
Dan dia selalu kena beralah ngan saya .

So to make it easy for both of us ,
Dia ada kasi hint lah yg dia nak beli kan saya laptop untuk kegunaan saya sendiri :okay:
Last year dia dah belikan saya Camera baru sbb time tu saya tengah mula2 nak berblog .
Mak aihhh !! lambat tul saya mula kan . Tapi kata org tua saya,
Biar lambat asal menjadi :inis:
So mintak2 jadi lah hubby beli kan saya laptop .
Boleh lah saya lebih meroyan berblog .

Tak kisah apa brand pun laptop tu asalkan ia nya cukup bagus tuk berblogging , web surfing .
Tapi yg paling penting saya nak laptop saya tu berwarna ....





MERAHHHHHHHHHH ATAU






PINKKKKKKK ......:woooh:

And thats good enough .

Psttttt !!!! Abang bila tu awak nak beli kan tuk saya :blush:

2 comments:

MAMASYAZA said...

bestkan kalo dpt laptop yg warna merah tu....sy pun blom ada laptop seniri...asyik berebut komp. ngan ami n hubby ja

♥cybermummy♥ said...

Tulah mamsyaza , Bila lah nak dapat .

Linky Minky (leave ur blog link here)