Friday, July 10, 2009

Dah besar dah !!!

Saya tengah dok belek2 gambar anak2 saya waktu kecik2 .
Tak sangka dah besar rupa nya :tsk:

Hari tu saya ada dok tengok blogger lain nya page yg ada entry about dress up contest for " Teachers Day "

Teringat pulak yg anak saya dulu pun ada gak masuk contest cam tu waktu dia org nursery .






And she won the first prize :inis:

Cekak rambut yg dia pakai tu DIY tau ( saya yg buat last minute pulak tu )






Untuk yg no dua pun ada jugak since dia org in the same school .
Tapi time yg no dua no more contest sbb mak2 yg batch baru ni malas nak participate .
But still masih ada tema dress up day cuma tak de prize je .
So saya tak nak ada belah bagi with each of them ,
I still pakai kan yg no dua ngan baju tema .





So since kak nya dah jadi " Snow White "
Harus lah adik nya jadi "Prince Charming ":inis:

Dan baju2 tu masih elok lagi saya simpan .
Saya ingat nak bagi kat dia org bila dia org dah kawin nanti ,
Sebagai kenangan waktu dia org kecik .
At least ada gak citer dia org nak relate pada anak2 dia org nanti .:okay:

2 comments:

kakyong said...

sentimental value tu... ;)

tukor layout lagi ker... cantik dah ni...

♥cybermummy♥ said...

hehehe..tu lah kak yong saja je tukar . lagi2 tengok layout yg baru2 gatal je tangan nak dok tukar layout :D

Linky Minky (leave ur blog link here)