Thursday, July 09, 2009

Kemas2 !!!

Smlm i was cleaning up my Bookcase , ( someone gave us a bookcase )
So since my old bookcase yg umur nya saya rasa dah dekat 19 tahun ,
Akhir nya punah ranah :tsk:
Dan berbulan jugak lah saya tak dapat membaca semula koleksi2 buku saya .
Kerana suami saya pack buku2 saya tu dalam kotak yg besar dan di letak nya di dalam store .
Dan selama tu jugak lah saya dok meroyan sbb tak dapat baca buku :waaah:.
TApi akhir nya penantian tu sudah berakhir bila org yg baik ati telah memberi saya bookcase tu.
Walaupun tak lah baru sangat tapi lebih baik dari yg lama :inis:
Tak baik membazir , we should save the earth :okay:

Ini lah sebahagian koleksi buku saya .
Ada yg dah kena buang dan ada jugak anak2 dah rembat ( lebih2 lagi buku2 waktu zaman sekolah rendah punya ) :anongnangyari:


Tapi tak pe nanti akan saya stock kan balik book case saya :inis:

Kertas yg putih2 tu bukan menuscript ye .
Itu ada lah buku citer yg dalam file PDF tapi saya dah photocopy
Tapi saya tak edarkan tau . Untuk bacaan sendiri je ..
huhuhu !!!:sorry:
P/s : Bang weekend kita serang Book store tau ...:devilishgrin:

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)