Saturday, July 25, 2009

Serupa tapi tak sama ~

Hi friends ,
Lama saya tak update blog .
Actually saya ni malas tak de bahan nak saya blog kan blogger-emoticon.blogspot.com

Saya harap kawan2 semua sihat hendak nya ye ..
Ialah misum flu babi ni masih meriah melanda sini .
Setakat ni dah 4 org mati kerana flu babi ni .

LAst week si Mikhail ngan ayah nya dah potong rambut atau lebih tepat lagi cukur rambut .
Dia org ni cam org yg nak gi haji je kan cukur rambut .
Sebenarnya si ayah memang dah selesa ngan style tak de rambut atau istilah lain nya " botak licin " since rambut nya yg main lama makin surut ( Adoii !! mati lah kalau dia baca ni . Ampun abang .blogger-emoticon.blogspot.com






Cuba tengok ni Mikhail ngan ayah nya dah sama kan .
Cam photo copy . Betul tak .
Tapi ada gak yg kata muka Mikhail cam muka saya .
Tapi tuk saya lah muka anak2 lelaki semua photo copy muka ayah .
Tak de muka ibu nya .

Ok lah tu je yg nak di update .
Jumpa hari Isnin nanti .
Insyallah .
Whatever pun Happy weekend everybody .
Byeeee

2 comments:

MAMASYAZA said...

amboi sehati sejiwanye..anak n bapanye...

♥cybermummy♥ said...

tulah mamasyaza , tapi yg kecik je yg masih nak potong rambut sama style ngan ayah nya . Yg lagi dua dah tak nak dah . Nak gi salon gunting rambut . Tapi saya rasa yg kecik ni pun tak lama lagi ikut lah abang2 nya nanti , gi salon gunting rambut .Siap je lah duit nya . huhuhu !!! :P

Linky Minky (leave ur blog link here)