Wednesday, July 01, 2009

Tag !!!! Dari Mamasyaza

Well feel honoured sbb di tag oleh Mamasyaza.
She is the proud owner of blog conteng-conteng hidup
Nama anak nya pun sama mcm nama puteri saya . Spelling je lain pucca_love_01

So here goes the tagging question ...





1. If you can be animal, what will u be ?


Kalau boleh tak mo jadi animal . Lagi best jadi manusia pucca_love_13
Tapi kalaulah jadi animal saya nak jadi Dolphine . blogger-emoticon.blogspot.com
Sbb saya boleh berenang bebas di dalam lautan. ( asal tak kena ngap ngan shark udah )


2. If you robbed a bank, what you want to do with the money ?


Huiii ! tak nak lah ...Takut nanti kena tangkap polis woooo !!!



3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be, why ?


Waaahh !!!! Best nya leh teleport cam Harry Potter . Kalau saya boleh buat cam tu saya nak gi Paris nak gi tengok Eiffel tower then shopping but first on the list is Mecca . Which muslim does not have this ambittion of going there right . pucca_love_13


4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want, why ?


Dah nak mati mana nak ingat makan . Ingat balik dosa2 lama adalah .
Dosa pada org2 yg tersayang, dosa pada parents dan jugak dosa pada allah .. blogger-emoticon.blogspot.com


5. If you can only kill one person in this world, who is the person, why ?


Ehh !!! Boleh ke ? Tak kena tangkap ke ? Tak dosa ke ? Kalau lah camtu saya nak bunuh manusia yg berhati lebih hina dari binatang . Yg seksa manusia lain atau pun binatang .
( blogger-emoticon.blogspot.com emo jap ~ )




6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice, why ?


More then 24 hours je lah . Kalau 100 taun tak mo lah nanti semua org yg saya sayang semua dah tak de . Dan jugak saya tak mo tanggung dosa banyak2 kat dunia ni . Selagi kita hidup selagi tu kita akan buat dosa . Kalau tak dosa besar dosa kecik pun mungkin kita ada buat . Kita kan manusia biasa tak lari dari kesilapan .pucca_love_16


7. If you can date celebrities, who is that person, why ?


Kalau penyanyi saya nak date ngan Ikhsan ( indonesia idol ) atau Fuad Rahman ( S'pore singer )
Sbb saya suka lelaki yg suara yg deep (man ly ) Like my hubby ...
Kalau pelakon saya nak date Jehan Miskin sbb bila tengok dia belakon dalam citer Manjalara huiii !! romantik nyaaaa ..Cakap lembut je ... cair beb !!!:woooh:



8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be, why ?


All the money in the world . ( Money makes the world go round )


9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they ?



Sesiapa yg baca tag ini . And plz leave your link kat shout box atau comment .
Siapa tak buat nanti kepala kuar benjol .blogger-emoticon.blogspot.com

Gotcha !!!!blogger-emoticon.blogspot.com

3 comments:

mummYaeesh said...

baik u jd shark terus..sure tak kena makna dgn shark!ahaks

♥cybermummy♥ said...

mummyaeesh jgn lupa buat tag ni ....:D

MAMASYAZA said...

tq so much...pasal berbesar hati jwp tag ni...

Linky Minky (leave ur blog link here)