Thursday, July 02, 2009

Terkopak duit saya ~

Ini lah yg buat duit saya terkopak ....blogger-emoticon.blogspot.com









Tapi tak pe lah Edward Cullen punya pasal .....:inlove:
Saya sanggup makan nasi ngan garam selama sebulan ....blogger-emoticon.blogspot.com

Yang lagi satu buku tu tak de kena mengena dengan Edward Cullen ye kawan2..
Yg tu saya beli je sbb bila baca sipnosis nya mcm best ...
So nanti lah bila saya dah baca saya bagi tau kat sini tentang jln citernya....blogger-emoticon.blogspot.com




P/s : Time kasih abang sbb bagi saya beli buku tu ....
You are the best thing that Allah had given to us .:okay:

5 comments:

Cikpid said...

wah2..rela mkn ns ngan garam tu..hahhaha..lawak!!

Sy ni sejak ade anak kecik ni bc buku pon dh x tenang..sian btol..

♥cybermummy♥ said...

Cik pid tak pe sabar , skrg susah nanti dia dah besar dah senang dah tapi susah yg lain pulak ..
Susah nya kalau mama dia beli buku comfirm dia pun nak mcm anak2 saya ..Time tu bawak duit lebih2 kalau pegi Book store :P

atty's said...

terkopek beli buku takpe..tambah ilmu..hehehee..

MAMASYAZA said...

sy pun suka gaks dulu baca buku citer...sekrg dah kureng...sibuk ngan bebudak tu. time nak tdo baru sempat membaca...baru masuk 2 mukasurat...dah hilang...sleeepppppp

kakyong said...

takper, kalo che abe yg sponsor..

kakyong novel yg kak yati NB bagi tu ari pun tak dpt nak abis baca lagi.. selalu di ganggu dek anak2... :))

Linky Minky (leave ur blog link here)