Sunday, July 12, 2009

Time Kasih daun keladi ~




Saya dapat award ni dari Sulela .
Dengan page yg terbuka saya terima .:inis:
Tima kasih lela.
Tapi sebelum saya dapat tepek kan Awrd ni kat sidebar saya .
Ada syarat yg perlu saya tunai kan :inis:
Dan ini lah calon2 nya syarat2 nya .


SYARAT UNTUK TERIMA AWARD INI ...

1. Sila copy paste award ini diblog anda.
Ok saya sudah laksana kan .

2. Sila copy paste award ini di side bar blog anda.
jap lagi saya copy...

3. Passkan award ini kepada 5 rakan anda.

Aku tujukan award ini untuk:-
Kak yong
Kty
Cik pid
Anasfadillah
Suhaila .

4. Sila tinggalkan pesanan di blog mereka untuk menerima award ini.
Alrite consider it done .:inis:


Ok the next one pun dari Sulela .







1. Copy gambar Islam di atas
Dah ada di atas tu ..

2. Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama.
Alahai saya ni blogger baru tak ramai kawan lagi . huhuhu .
Saya bagi kat semua yg dtg kat blog saya ni .
Sila lah ambik ye .
Kalau tak saya sedih .
Buat rusuhan cam ni .. ahaks !!!!blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

atty's said...

kty amik award yg palin atas tu tau..
yg bawah tu ado dah..timaacih tau..muaahh..:(

♥cybermummy♥ said...

Kty ambik lah yg mana2 yg penting sudi :D

Cikpid said...

sy amik dua2 kak..ceh..tamak!!!hahahha

♥cybermummy♥ said...

Cik pid amik jgn tak amik . kalau tak amik saya bom cik pid hehehe. just kidding .

MAMASYAZA said...

best...best...dpt byk awardkan...rasa dihargai...org ingat gaks kat kita kan..kan..

kakyong said...

cybermummy,,,
mekasih sbb ingat kakyong.
kakyong amik yg 1st tu yer..
kakyong amik link dulu, nanti sampai turn kakyong tepek kan.. ;)

♥cybermummy♥ said...

Mamasyaza amik lah award tu saya bagi kat awak jugak :)

Linky Minky (leave ur blog link here)