Wednesday, July 15, 2009

Waaaaa .... Mouse saya kena gigit ~~~~~

Sob! sob !

Ada ke patut mouse kesayangan saya dia org gigit .
Tak de benda lain ke nak gigit huhuu ...

Nak kata tak makan ,
Mak aihhh !!!! Setiap dua jam ada je yg dia dok kunyah .
Biskut lah , roti lah , keropok lah dan benda yg sewaktu dengan nya lah .

Tapi yg dok gigit mouse saya tu nape .



Ni lah mouse kesayangan saya ( sbb dia warna pink:inis: )
Kat sini u all tengok tak de cedera apa2 kan .
Cuba tengok pic bawah tu .




Tengok lahhhhh tikus dah gigit wayer mouse saya .:tsk:
Kadang2 bila tengok perangai tikus tecik tu saya rasa cam nak meroyan :ayokona:
Tapi setakat ni saya masih cool je .:astig:

Kalau rasa2 meroyan tu dah tak leh di bendung terpaksa lah saya giblogger-emoticon.blogspot.combertapa jap .
Ilang kan rasa meroyan tu .

Dan u all nak tau sape tikus tu ...




NI lah TIkus aka Syabil Israfil yg gigit mouse saya tu ...
Grrrrrrrrr !!! Geram tul ngan budak tecik ni tau....

2 comments:

kakyong said...

hahahahaaaa... tajam jugak gigi syabil yaa...
sampai nak terputus wayar mpuse ibunya tu.... :))

♥cybermummy♥ said...

Memang tajam kak yong tu baru mouse saya dia gigit . HAri tu dia gigit ear piece Mp3 saya sampai kemek .. huhuhu

Linky Minky (leave ur blog link here)