Tuesday, July 21, 2009

Yg mana satu ~

That day saya kan ada buat entry pasal mouse saya yg kena gigit ngan Syabil .
Jadi saya nak beli yg baru tapi kena tunggu duit jajan dari suami tercinta .
So saya pun dok lah pilih mouse yg mana nak beli .
Jadi bila time nak beli tu tak yah lah dok pikir lagi sbb dah decide kan

Ni lah yg saya dah pilih .



Yg ni wireless mouse so Syabil dah tak leh gigit wire nya .
Tapi nak yg ada warna lah .

Tak nak yg plain .blogger-emoticon.blogspot.com



Kaler oren , cantik jugak
Atau yg ni



Kaler hijau .

Tapi tak mau lah semua tu sbb saya rasa yg bawah lagi best
untuk saya yg berjiwa wanita .blogger-emoticon.blogspot.com





Boleh lah kita blogging sambil touch up make up .blogger-emoticon.blogspot.com


P/s : Mouse ni pun sesuai untuk wanita yg bekerja .
Kekadang kan tak sempat nak make up sbb lambat bangun gi keje.
So boleh lah make up sambil buat keje .blogger-emoticon.blogspot.com


3 comments:

Anonymous said...

:p

Rieyuzie Zainul said...

mouse yang last tu la..hehehe!!..multi function gitu..sambil nyelam minum air..hehehe!!

♥cybermummy♥ said...

Rieyuzie , ni baru di katakan multitasking . net surf sambil make up :D

Linky Minky (leave ur blog link here)