Thursday, August 13, 2009

Ahhh- chhhooooommmm !!!




Adoiii !!!!
I'm down with "flu" . To be more precise , my whole family is sick tapi exclude my hubby ye .
Dia ni ada antibodies yg kuat .
Walaupun dia di kelilingi oleh org2 yg sakit .
Tapi dia memang jarangggggg lah sangat kena sakit2 cam "flu" ni semua .
Mungkin dia ni "alien" tak .
HAhhaa !!!
Apa punya isteri cakap hubby sendiri "alien"
Nak kena " Kick ass " agaknya .blogger-emoticon.blogspot.com

Dan kerana " FLU " ni lah blog ni dah naik bersawang dah .
Tak de mood nak update .
Sakit lah kata kan blogger-emoticon.blogspot.com

Ehh !!!! U all jgn fikir yg bukan2 tau .
Kami sekeluarga hanya kena "Normal FLU" je tau bukan "H1N1" .
Lagi sekali di ulangi " Bukan H1N1"
Nauzubillah mintak2 Allah jauh kan dari bala penyakit tu .

Anyway nanti kalau dah sihat boleh lah saya update .
Saya teringin nak masuk contest yg "Kak Yong" adakan .
So friends doakan saya sekeluarga cepat sihat ye .
Boleh lah saya tangkap gambar yg best2 tuk contest tu .blogger-emoticon.blogspot.com


So Ta - ta for now ~




P/s : Kat sini angka kematian akibat H1N1 dah meningkat kepada 10 kematian .
Moga2 datang nya bulan Ramadhan yg mulia itu nanti , Allah akan hapuskan penyakit
H1N1 itu . Supaya umat - umatnya lebih khusyuk beribadat kepadanya . Insyallah .

No comments:

Linky Minky (leave ur blog link here)