Thursday, August 13, 2009

Alhamdulillah ~



Burppp !!! blogger-emoticon.blogspot.com
Alhamdulillah ~

Ini je lah untuk Breakfast cum Lunch sekali ~
Ini pun ikhsan dari jiran sebelah .
Tima kasih lah Cik Yah sbb bagi kari tu siap ngan roti nya sekali .

U all dah sarapan ?
Kalau belum silalah telan air liur tu ye .blogger-emoticon.blogspot.com

Ta - ta ~



P/s : Ini lah di katakan rezeki datang bergolek . Cam tau2 je saya ni malas nak masak .blogger-emoticon.blogspot.com

6 comments:

Cikpid said...

ermmm...mcm sedap jek kak..terliur tau..dhlaa blom sarapan..

cokolat said...

amboi.. pakej siap dgn roti tu!!!

♥cybermummy♥ said...

Nurul : Tu lah mak cik sebelah umah saya ni memang baik ati . selalu masak lebih2 padahal dia duduk sorg je . Yg lebih2 tu lah dia sedekah kat saya :D

♥cybermummy♥ said...

Cik pid : alah cian nya lum sarapan . tak pe jamu mata dulu . :P

MAMASYAZA said...

sedapnye kari...baik hati betul jiran tu...siap bagi rotinya sekali...sudah bagusss tu

♥cybermummy♥ said...

Mamasyaza : tu lah sbb nya saya tak nak pindah tempat lain . Sbb saya ada jiran yg besttt sangat . Kalau pindah tempat lain belum tentu dapat jiran yg baik kan . ( takut kalau dapat jiran yg kaki gaduh atau over kaypo )

Linky Minky (leave ur blog link here)