Tuesday, August 25, 2009

Borat vs Bruno ~

( gambar ikhsan cik google )


U all pernah tak tengok citer Borat .
Citer ni ada sikit XXXX .blogger-emoticon.blogspot.com
Mereka yg di bawah 21 taun tak di benarkan tengok .

The first time i watch movie ni .
Gelak sampai sakit peot .
Aduhhh !!!
Semua lawak dia ialah lawak bodoh tahap yg paling bodoh sekali lah .
U all have to watch it baru lah faham apa yang saya maksud kan .
Tapi lawak dia more tu adult nya XXXX lawak lah .
But bulan2 puasa ni jgn lah tengok ye .
Kurang pahala nanti . blogger-emoticon.blogspot.com


So since hubby and i enjoy watching Borat ,
Kita org pun confirm lah that both of us mesti suka ngan citer kedua nya ni .


( gambar ikhsan Cik goggle )


Sekali citer Bruno ni amat lah mengecewakan .
We were like ready for a good laugh like what we had for his last movie .
Tapi sooooo disappointing . blogger-emoticon.blogspot.com
Citer kali ini amat memualkan , merepek dan etc etc etc .
Ialah even though citer dia yg lepas2 tu ada unsur XXXX tapi tak lah semual citer yg ini .
Yg ini ,
hmmmmm ...
Boleh buat kita muntah hijau bila tengok citer dia .blogger-emoticon.blogspot.com
Really disappointing .
Tak seperti yg di harap2 kan .
Kalau tak caya pegi lah tengok .
Ehh !! Sekarang tak boleh .
Tapi kalau nak tengok sangat tunggu lepas puasa and raya .
Gi cari Dvd nya or ...
Pandai lah cari movie nya .
Banyak website yg bagi u all tengok free blogger-emoticon.blogspot.com

Ta - ta ~









P/s : Saya tengok citer ni sewaktu belum tiba nya Ramadan :P

2 comments:

kakyong said...

ooohh, x penah tegok 2-2 cerita ni...

may b nanti lepas raya leh cari.. ;)

♥cybermummy♥ said...

hehhee!! cari kak yong jgn tak cari :P

Linky Minky (leave ur blog link here)