Wednesday, August 26, 2009

Caught you ~



Hi friends ,
I hope all of u dalam keadaan sihat hendak nya .
Puasa tak semua ni .blogger-emoticon.blogspot.com


Semalam ,
Saya ada ternampak org kena tangkap sbb makan di siang hari.
Ehh !!! Bukan hanya kat sana je tau kena tangkap makan di siang hari waktu bulan Ramadhan
Kat sini pun ada .
Betullllll ....
Tak caya ekkk !!!
Cuba tengok kat bawah ni ....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Alamak !!! Kena tangkap lah pulak .

Haaaa !!! Ni lah org yg kena tangkap tu .
Tengok tu siap makan maggi lagi .blogger-emoticon.blogspot.com



P/s : Ada sesape yg puasa yang yok pagi2 bukak periuk tak .
Jgn amalkan sbb Allah nampak tau . blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

sheLLy said...

org yg nk tangkap tu sure terliuq tgk megi...hehehe!!!

kakyong said...

hahahaaa.... di rumah ku ini ade 3 orang yg bangun pepagi minta makan macam anak burung... ;)

♥cybermummy♥ said...

tul tu shelly . bukan hanya terliur rasa cam nak join makan sama je :D

♥cybermummy♥ said...

Anak burung yg tak reti kenyang kan kak yong . Adoii !! memang penat .
Saya rasa kita ni lagi penat dari tukang masak kat Camp Askar . hehehe!!

Linky Minky (leave ur blog link here)