Monday, August 10, 2009

~ Cermin mata lagi ~

Hibri si budak " Kaca mata "
Ye lah mana tak nya ,
Kalau entry pasal Hibri mesti pasal cermin mata dia .
Either dia patah kan cermin mata dia OR
Dia baru buat yg baru blogger-emoticon.blogspot.com

So last entry kan saya pegi buat kan cermin mata dia yg baru since yg lama tu dah patah .
Tapi cermin mata yg patah tu ,
Saya tak buang ye ,
Hubby saya dah modified sampai dia boleh pakai semula .
Hubby saya letak gam gajah kat ujung tangkai yg patah tu then lekat semula kat tenpat yg patah tu .
Walllll lahhhhh ...
Dah boleh guna kan semula .
So yg baru ni boleh lah simpan tuk raya nanti .blogger-emoticon.blogspot.com

Actually cermin mata tu dah siap last weak tapi nak buat entry je malas tahap dewa .
Apa nak jadi lah .
Lemak tepu dah banyak yg hinggap kat dalam badan ni .blogger-emoticon.blogspot.com

Ehh !!! Tapi tak pe tak usah risau dan gusar sbb lagi dua minggu kita dah nak sambut Ramadan .
Ni lah time tuk melantak diet blogger-emoticon.blogspot.com

Boleh lah melaram pakai kebaya taun ni . blogger-emoticon.blogspot.com


So back to the story mory ..

Ni lah hasil rembatan Hibri yg berharga S$130 . ( there goes my Coach hbag blogger-emoticon.blogspot.com)






Ini lah Spec nya ~





And the person wearing it ~



P/s : Hibri kalau patah kan yg ni , ibu tak nak beli kan lagi . Biar Hibri gi sekolah jalan meraba2 cam org buta ( evil kan . Memang harus kena kick in the ass kalau ibu evil camtu )blogger-emoticon.blogspot.com

5 comments:

MAMASYAZA said...

amboi handsomenya hibri..pozing ngan spek baru..jaga baik2 spek baru tu...kalo patah lagi..mummy dah tak mo belikan yg baru..ingat tu

kakyong said...

brp umur hibri cybermummy..
seme anak pakai spek ker..?
ari tu fikri dia main spek ibu, nyaris dah terkepak.. pastu dia buat pakai2 plak.. jd tarzan lah jap ibunya...

♥cybermummy♥ said...

anak saya yg ppuan tu 8 taun , yg hibri tu tujuh taun , yg syabil 4 taun dan last sekali tiga taun .

Biasa lah kak yong , saya ari2 jadi tarzan :P

kakyong said...

yg bongsu 3 tahun ya..
meh la masuk contest Catatan Ibu..

http://kakyong72.blogspot.com/2009/08/contest-jom-main-air-bersama.html

♥cybermummy♥ said...

memang berhajat pun nak join contest tu kak yong . :D

Linky Minky (leave ur blog link here)