Friday, August 07, 2009

~ Pre NAtional Day ~

Hari ini ,
Anak2 saya pergi ke sekolah dengan pakaian berwarna merah putih .
Memang di wajibkan memakai pakaian warna ini setiap kali menyambut National Day aka HAri Kemerdekaan Singapura .
So on that day dia org semua sekolah separuh hari ,
Pergi sekolah kul 7.30 pagi dan pulang kul 10.30 pagi .
Selalunya bila hari NAtional Day mcm ni ,
Sekolah anak2 saya adakan activity sukan untuk pelajar2 darjah satu hingga tiga .
Tapi taun ni tak de .
Mungkin di sebabkan H1N1 ,
So sekolah agak berhati2 .
Jadi anak saya yg lelaki tu tak dapat lah merasa hari sukan pada taun ni .
Cian dia .
Actually dia dah berkobar2 nak menang dalam acara larian .
Kononnya nak lawan kak nya yg dapat trophy emas taun lepas untuk acara larian berganti .
Tapi harapan dia tak kesampaian .blogger-emoticon.blogspot.com


Tak pe lah abg ,
Ada dua taun lagi ,
Abg boleh cuba taun depan atau taun yg lagi satu .
Insyallah abg dapat gak masuk acara sukan tu .blogger-emoticon.blogspot.com


Dan ini lah gambar dia org pakai baju warna merah putih .
Gigih saya amik pic ni pagi2 .blogger-emoticon.blogspot.com





So kat sini kita org semua long weekend since Natinal Day jatuh pada hari minggu .
Jadi hari isnin pun cuti ..
Wahhh !!! Best nya , dapat lah saya tido lama cikit . blogger-emoticon.blogspot.com
Tak yah bangun pagi2 sbb nak siap kan anak2 ke sekolah and hubby pegi keje .blogger-emoticon.blogspot.com

Ok geng see u next tuesday .
Insyallah ..
And have a great weekend .....
Ta ta ~blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

MAMASYAZA said...

amboi kemain lagi ekkk berpozing...

Precious said...

Awhh ... tak lama lagi Malaysia nyer National Day. Merah putih biru kuning.

♥cybermummy♥ said...

Mamasyaza : bila lagi dia org nak pozing .Ini je lah time leh pozing2 :P

♥cybermummy♥ said...

Precious : Banyak nya warna . Saya rasa bajunya warna merah pastu sleeve kanan warna biru , sleeve kiri warna kuning pastu seluar warna putih . Haah !!! Baru mengancam .:D

Linky Minky (leave ur blog link here)