Wednesday, August 19, 2009

Relax - relax ~

Last Sunday my younger sis made a small birthday party for her son .
Dia buat kat tepi pantai ,
So mcm party cum relax2 and gossip2 .blogger-emoticon.blogspot.com

Tapi on that day yg paling enjoy ye lah anak2 lah .
Apa tak nya ,
Dia org boleh buat apa je dia org nak ,
Tak de sape leh larang sbb nenek nya ada .

Jadi mak ngan bapak nya kan relax one corner .
Hari tu ialah hari anak2 bersuka ria .





ini masa baru sampai .
Semua pakai baju warna merah ,
So senang nampak dia org dari jauh .blogger-emoticon.blogspot.com






Yg ni my anak sedara ,
My older sis nya anak and yg belakang tu baju itam is my brother in - law .
My kak nya hubby .
Anak sedara saya dah besar kan ,
She 17 this year and will be sitting for her O level this year .
And i wish her all the best .




Anak saya tengah enjoy main pasir .
Abis penuh pasir satu badan .
Lut pasir sampai atas kepala .
Selamat tak de rambut kalau tak lagi susah nak ilang kan pasir tu .






The kids ngan goodies bag dia org .
Yg baju warna pink tu lah "Birthday Boy " nya .
He is 5 this year .
So tu Irsyad ,
Cik Nor ucap kan Selamat Hari Lahir semoga Allah panjang kan umur mu , Murahkan rezekimu ,
memberimu kesihatan yg baik sepanjang umur dan semoga menjadi anak2 yg bijak dan soleh , insyallah . Amin .





Actually this place tak leh lah panggil pantai sbb tak leh nak mandi2 atau pun main pasir kat pantai . Its actually a recreation park . This park tak jauh from my home . About 10 minutes walk je . blogger-emoticon.blogspot.com
Tapi saya jarang gi sini sbb ,
Saya tak suka dengan matahari .blogger-emoticon.blogspot.com

But we do enjoy ourselves that day .
Especially anak2 sbb dia org dapat main2 ngan sepupu2 dia org .
And mak nya are happy tu kerana dapat jumpa adik2 beradik and gossip2 .blogger-emoticon.blogspot.com
Dah lama tak buat activity cam ni .
Ialah semua nya bzzz .
So sekali2 jumpa memang banyak yg nak kita org catch up one each other nya life .

Gossip punya gossip , makan punya makan , kul 6 ptg baru gerak balik .
Anak2 sampai umah je terus mandi then let them eat dinner.
Dalam kul 8.30 malam gitu semua dah terbongkang tidur .
Selamat tak yah nak jerit2 suruh dia org tidur .blogger-emoticon.blogspot.com
Kalau tak punya lah payah nak suruh dia org tidur awal .
Lagi2 Syabil , walaupun dia tak pernah nap .
Memang kuat tahan tidur Syabil ni tau .
Tak mcm Lut , cukup time mesti tidur tak kira lah kat mana pun .
Tau2 je dia dah terbongkang tidur .blogger-emoticon.blogspot.com

Hmmm , that's what we did last weekend setelah berminggu anak2 tak kuar gi mana2 .
Sbb mak dia takut kan penularan H1N1 yg rancak berkembang .
But since activity ni di ada kan kat luar so mak nya confident lah bawak anak2 pergi ,
Tapi kalau di ada kan kat tempat tertutup mcm kat Mcd memang confirm tak pergi .blogger-emoticon.blogspot.com


Ok sampai sini je update pada kali ini
See u in the next entry ,
Ta-ta ~







P/s : Lagi tiga hari Ramadan dah tiba .

4 comments:

atty's said...

besh lepak2 tepi pantai kan ..angin bertiup,..

selamat menyambut ramadhan ..

kakyong said...

bestnya main pasir tepi pantai..
anak2 kakyong belum pernah di bawa ke tepi pantai lagi.. ntah lah, lately en ayah malas nak bawa anak2 keluor tempat public.. lebih2 lagi sejak h1n1 ni....

♥cybermummy♥ said...

tu lah kak yong but simce H1N1 virus tak leh hidup lama dalam keadaan panas tu yg saya berani bawak anak2 pegi pantai tu . Tapi kalau tempat tertutup memang saya tak akan bawak kak yong . Scary kan ramai yg mati di sebabkan H1N1 .Minta2 lah Allah jauhi keluarga kita dari penyakit tu.

♥cybermummy♥ said...

Katy selamat sambut ramadan jugak .

Linky Minky (leave ur blog link here)