Monday, August 17, 2009

Tawa di atas tangisan wanita lain ~



( gambar ikhsan murai .com )



Senyuman di atas tangisan wanita lain .
Kenapa harus si lelaki ceraikan isteri nya baru si dia hendak nikahi lelaki itu .
Inilah di kata tamak .
Tak semua wanita boleh mendapat payung emas bila di syurga nanti .

Kesian pada anak2 yg kehilangan bapanya .
Kesian pada isteri yg kehilangan suaminya .
Tapi tak pe .
Allah maha kaya , Allah maha mengetahui Dan Allah juga maha melihat .

Kalau betul si lelaki dan ppuan tak salah insyallah akan di berkati hidupnya ,
Dan kalau tidak ,
What goes around will come around , ibarat roda ,
Itulah di namakan hukum Karma .

So just wait and see.

And buat mereka semoga bahagia dan aman buat perkahwinan mereka yg berlandaskan airmata
wanita lain .







P/s : Benci dengan sikap hipokrit .

3 comments:

suhaila-ab said...

kemain luas mulut pompuan tu gelak..hehe...tak pe..hari ni hari dia...ak buat canner kan...kalau bertepuk sebelah tgn...takan jadi gitu...

shikeen..aku dah emailkan gambo tu..tgk le..kalau boleh add ler i kat ym...boleh sembang2...

MAMASYAZA said...

memang luas btol mulut pompuan gatal tukan....nak buat cam mana dah jodoh diaorg...tapi kesian le wife n anak2nye....

♥cybermummy♥ said...

Mamasyza ngan sue : Tau tak sampai skrg bile tengok je pic dia org tu .HAti saya mengelegak mcm minyak panas tau . Kalau lah saya ada kuasa rasa2 nak je saya koyak2 kan mulut ppuan tu dan yg lelaki tu pulak saya nak je tampar berdas2 kat muka dia . Emosi nih . Sue nanti aku tengok email apa2 nanti aku email kay kau k .

Linky Minky (leave ur blog link here)