Wednesday, September 02, 2009

Org yg mengaku dirinya Rasul Allah ~ Gile!!

Hi friends ,
Saya ada terbaca kat satu blog mengenai seorg yg mengatakan dirinya ialah Rasul Allah.
Memang sah lah org tua tu dah GILE!!!.

Semua umat Islam dah tahu bahawa tiada Rasul dan Nabi selepas NAbi Muhammad SAW.
PAndai2 je dia ngaku diri dia Rasul .
Mari kita tengok apa lagi yg dia nak kata bagi memesong akihdah kita org Islam .
Kat bawah ni link blog dia .


http://messengerofgodtoday.blogspot.com


P/s : Semoga Allah tetap kan lah iman kita pada nya . Hindarilah kita dari org2 yg munafik mcm dia ..


2 comments:

Cikpid said...

kasihan die..sudah gila agaknye..hahahaha...

♥cybermummy♥ said...

Cik pid : memang sah dah gile + tak waras ..

Linky Minky (leave ur blog link here)