Friday, October 09, 2009

At least ada dari tak de ~

Hi semua ..
I'm back ....

Tanaman saya kat Facebook semua nya telah saya harvest blogger-emoticon.blogspot.com
So no worry about the tanaman wilted or whatever ...





Mesti tertanya - tanya kan ...
Apa lah si shikeen dah tepek kat entry dia ni ... ngehhh !!! ngehhh !!!
Ini lah dia keje - keje part time yg saya buat di rumah ..
Dah dekat lima bulan saya buat keje ni ...
Tapi hari ini saya makin bersemangat nak buat keje ini dengan quantity yg lebih banyak ...
Kenapa saya jadi macam ni ???
Ini semua kerana " Usana " yg di promote oleh Cik Pid@Mrs Babad a.k.a Cik Pid kita ...
Saya pun nak jugak ...
Kalau dulu suami kata badan saya bak " Biola "
Sekarang selepas dah dapat anak empat ,
Saya dah jadi macam "cello " blogger-emoticon.blogspot.com
Walaupun suami tak pernah complain atau dia tak nak complain sebab takut saya kecik hati ..
Saya nak jugakkkkkkkkkkkkk kurusssssssss kan badan saya ni .....

So " Usanaaaaaaaaaaa " ...
Wait for me ........
I'm comingggggggggggggggg ... ( ehh !!! dengar macam lucah je kan .. ngeh!! ngehh!! Semalam kan malam Jumaat to yg jerit lebih .. Astafirullah al azim ... Insaf jap )

Jadi tunggu lah result yg akan datang bila saya dah mulakan "Usana "
Mana tau boleh dapat figure macam Jlo .....blogger-emoticon.blogspot.com

See u when i see u ....
Ta- ta ~



P/s : Nak ikut cara diet suhaila @ seribu rasa selipat kasih tapi saya tak makan banananaaaa ...
Cam mana???


3 comments:

Cikpid said...

wat part time job eh kak??

hehehehe..meh kak..meh join USANA..

terharu tau ade nama cikpid kat entry akak ni.. :)

atty's said...

kty ni hah lagi ..bilo nak setat dietnya ..

♥cybermummy♥ said...

Jom katy diet sesama ....

Linky Minky (leave ur blog link here)