Tuesday, October 13, 2009

Novel melayu ~

I was excited when i read ulasan buku from " Segalanya Mungkin "
Banyak nya novel - novel melayu dengan tajuk - tajuk yg menarik .

Tapi kat sini susah jugak nak cari novel - novel melayu .
Selection very limited .
Kalau nak baca yg baru - baru pun harus lah pinjam dari perpustakaan .
Tapi saya ni malas sangat nak pegi sana .
Padahal library tu hanya beberapa bus stop je dari rumah .

Ada ke sesapa yg boleh belikan from Malaysia , pastu post kan pada saya .
Saya bayar balik including postage sekali .
Macam mana ada yg nak tolong keeee????


P/s : Book store kat sini banyak Novel Inggeris ngan cina je .. huhuhu

4 comments:

MaMaSyAzA said...

su pun dulu2 amatlah rajinnya membaca novel2 melayu ni tapi sekrg dah makin kureng disbbkan...tak sempat melayan karenah anak2 dulu..nak baca pun time nak sleep..baru baca 2,3 mukasurat dah sampai paris...zzzzzzzz..hampehhh

♥cybermummy♥ said...

Hahhaa !!! ada2 je su .. Bila sampai paris tu sempat tak su shopping . kehh!! kehh !! kehh !!

suhaila-ab said...

kin...sory la lama tak singgah sini..maklum la..nak akhir thn ni bz sikit...kin...dalam bab ni aku boleh tolong ko..aku ada seorang peminat novel melayu n english...collection aku ada dah hampir 500 lebih buah kat umh..kalau ko nak aku belikan boleh aje..bagi aje tajuk apa..aku boleh belikan...aku mmg tiap2 mggu bertapa kat book store...

♥cybermummy♥ said...

Wahhh !!! bagus2 ada jugak org yg sudi nak belikan dan courier ke sini .. hehhee. Nanti aku email title kat ko k . Tima kasih suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ngehh!! ngehh!!

Linky Minky (leave ur blog link here)