Friday, November 27, 2009

Update di pagi raya sambil tunggu orang antar gas : D

Selamat Hari Raya Korban untuk semua :D

Apa juadah yang di hidangkan pada pagi ini ?
Saya masak nasi briyani je ,
lauknya saya masak ayam masak Qurmak .
Lawan dengan acar timun+karot .
Itu je lah yang saya hidangkan buat keluarga saya .

And one more thing yang menyedihkan hati ialah ,
Ibu saya di masukkan ke hospital since yesterday .
Di serang sakit dada .
Since dia memang ada history of heart attack so we decided
to send her to the hospital after she complain of chest discomfort.
Mood nak sambut raya pun terasa hambar .
Tak apa lah yang penting ibu saya cepat sembuh .

Ok lah nak sambung keje kat dapur .
Ini pun sempat buat entry sebab gas saya habis .
Tu yang sambil tunggu apek antar gas , saya pun buat lah entry ni .
Suami , hibri , syabil dan mikhail semua pegi solat raya .
Entah macam mana lah si kecik Mikhail tu . Tak kasi ikut menangis ,
bergolek-golek kat lantai nak ikut . So nak tak nak , ayahnya
bawak lah jugak . hehehhe. Minta-minta mikha tak buat hal
waktu orang solat .Ok lah ni dah melalut panjang sangat ni.
Uncle gas dah datang lahhh
Nak sambung masak ,
nanti hubby dengan anak-anak balik solat tengok lauk belum
masak sebab ibu dia sibuk update blog :p

Ok i will see u again soon with the latest update .
~ta-ta .....


2 comments:

Uncle Lee said...

Hello CyberMummy, just dropped by to wish you and family selamat hari raya adiladha. Best wishes, Lee.

MaMaSyAzA said...

salam aidiladha utk shikeen sekeluarga...pagi raya bangun aje trus mop lantai, iron baju..baru kedapo buat mee goreng...tu ja aktiviti dipagi raya yang indah...nasib baik cuaca cerah...kering gak semua kain kat ampaian

Linky Minky (leave ur blog link here)