Tuesday, December 29, 2009

Birthday again ~

Ini citer hari sabtu lepas ,
Had some makan2 + sambut birthday session secara kecil- kecilan .

Birthday anak saudara hubby yang ke enam tahun .






















" Ini bedak ke tepung " hehehe
The birthday boy .





















The Birthday cake ...
Nyummm ... Nyummm...





Seorang nenek yang di kelilingi oleh cucu-cucunya .
Dua Puteri serta lima hulu balangnya :D


That day was super kecoh .
Mana tak nya ..
Bila lima hero dah berjumpa ,
dah macam nak roboh umah  di buat nya .
Dia orang dok pakat berlari kuar masuk bilik .
Sampai kita nak dok berbual pun kena tinggi kan suara
baru lah boleh dengar . huhuhu

Kami beransur pulang dekat pukul 11 malam jugak lah .
Anak-anak sampai rumah terus terbongkang .
Dah penat main-main ngan sepupu dari pagi bawak ke malam .

But over all it was a super enjoyable day :D


P/s : lama tak kumpul-kumpul macam ni .


9 comments:

Cikpid said...

bedak ke tu??

saya ingat die di baling tepung sblm tip lilin..hahahahah

kakngah said...

ko suke2 jekkan pid.. ckp dia kene baling tepung.. kehkehkeh!!

aku suke tau pakaikan bedak kat anak capuk2 camtu..
cute beb!

♥cybermummy♥ said...

pid , tu bedak lah . memang mak dia kalau pakai kan bedak macam tu . :P

♥cybermummy♥ said...

hahhaa, kak ngah ni sama je ngan my cousin . anak dia memang putih2 macam tu kalau lepas mandi .huhuhu

kakyong said...

ikeen,
kalo dah berkumpul ramai2, anak2 sure suka sgt.. tu la time nak tunjuk perangai.. yer le time tu takkan le ibu nya nak marah kot... hehehe.. name lagi budak2 kan... kalo takde anak2 tak meriah lah majlis... ;)

nza said...

wah ensom la besdy boy tu...happy birthday...moga pjg umur n jd ank yg pintar.....ni lahir akhir thn la ek!!!!

MAMASYAZA said...

bila dapat berkumpul ramai2 rasa meriah, best, sronok...yuuuhhaaaaaa

♥cybermummy♥ said...

nza : Bithday boy encem macam shah rukh khan yg kena tepung . kehh!!keh!!


Mamasyaza : yahoooooo!! memang seronok kumpul ramai2 kan .....

♥cybermummy♥ said...

Kak yong : kekadang kan yg over bukan budak2 tapi mak ngan bapak budak . hehehe

Linky Minky (leave ur blog link here)