Wednesday, December 30, 2009

My not that canggih gadgets ~

Well i think most of u have read about
my " hidup segan mati tak mau " phone :D
H-phone yang seharusnya disedekahkan kepada muzium Singapura .
(entah dia orang nak ke tak ) :p

Since the Garmin - Asus has not announced the winner ,
and i'm desperately need a new phone .
And hubby was getting impatient every time dia call ,
i did not pick up .
Bukan tak nak pick up tapi memang phone tu nak kena campak lam longkang :p
There's no ring tone pun .
And bila check tau-tau je ada berpuluh-puluh missed call . T T

Jadi untuk senang hubby check on contact me,
He got this for me .























Not iphone .
Terlalu mahal for me .
Tak mampu ... T T
Samsung Omnia .
Ok lah dari tak de kan .

Tapi yg best nya ialah ,
Phone ni ada Wi-Fi :D

So boleh lah nak jengok-jengok "muka buku "
sambil tunggu anak-anak habis activity kat sekolah :D



P/s : Time kasih abang ...



7 comments:

MAMASYAZA said...

su pun suka sgt hp yg berjenama samseng ni..hehehe

♥cybermummy♥ said...

wahh !! ada nama gelaran baru for samsung . samseng !! so org yg pakai hp ni boleh lerr jadi kepala samseng . kehh!! kehh !!

atty's said...

beshnya dpt hp baru ..

mummyseri said...

yeye dpt hp baru ek..
msti ati gumbire bebunge2 :)

nza said...

wah bestnya dpt gift dr cik abg...kelas gitu...ok, nnti dh xpyh abg tension2 nk call.....

♥cybermummy♥ said...

kty : dapat pun sebab hp lama dah nak kena buang dalam lonkang . dah biol beyond repair .


Mummyseri : bukan hanya berbuga2 tapi berseri2 bagaikan bunga api di malam new year . ahaks !!!



nza : Tulah nza . hubby tension je sampai naik darah tinggi . keh!! kehh!!

Blushwax said...

Woot woot! New phone!

Same as Nadh's.

Linky Minky (leave ur blog link here)