Tuesday, December 15, 2009

Petua untuk hidup lebih lama (Kaum Adam je )

Good Morning semua !!! :D

Ok Monday Blues are gone .
Since hari ni dah Tuesday .
Mana de Tuesday blues kan ? :p


Hari ini saya nak bagi petua kat kaum adam .
On how to live longer :D
Petuanya tak susah .
Tapi tu bagi orang yg dah ada isteri lah .
Buat yang tak de tu ,
"Do it at your own risk " :p

Ok here we go ...

In order for men to live longer ,
He just have to stare at a women breast .
Yuup !! you read it rite guys .
WOMEN BREAST :D
But only a well developed breast will make this work out .
Yang tecik tak berkesan for this petua :p

Stare the breast for at least 10 minutes everyday .
And those ten minutes is = to 30 minutes of aerobics work out
This could prolong the men life for up to 5 years .


So bagi kaum-kaum adam yang nak idup lama tapi malas nak
amalkan gaya hidup sihat . Boleh lah amalkan ini :p
Selamat mencuba .
Yang bujang tu jangan sembarang-sembarang tenung tetek org .
Kena lempang saya tak tau ahh !!



P/s : abang u will live longer then me lah . Since thats is your favorite
pass time . hehhee  :p

P/s p/s : sumber dari sini Stompers



6 comments:

sheLLy said...

nice petua..heheh!!..sure kaum adam suka baca....hahha!!..;)

Venomancer said...

Boleh pakai ker petua ni? Saya malu lar nak pandang sebarangan breast orang ni. Hehehe!

mummYaeesh said...

harus ahkau suka nak amal ni!hahahah

nza said...

sronok le kaum lelaki tu nnti.....hi...utk hawa xde ke????/

♥cybermummy♥ said...

watie , Nza , shelly - memang teruja kalau kaum Adam baca ni . Apa tak nya senang nak amal kan . hahhaa

♥cybermummy♥ said...

Venomancer - dah dibuktikan oleh segolongan scientist so mesti lah boleh pakai . Kan saya bagi amaran , kalau yg bujang jgn pandai2 nak tenung Breast org nanti salah2 kena lempang dan masuk lokap. :D

Linky Minky (leave ur blog link here)