Tuesday, December 22, 2009

Pusing-pusing ... Kepala pusing ...

Hi everyone .
Hope all of u are fine .
Or ada sesape yg demam ?
Kalau demam angkat thermometer  : D

Ok kalau sesape yg demam or sakit tu ,
cepat-cepat lah pegi melawat doktor ye .
Dan rajin-rajin lah makan ubat .
Jangan malas-malas nanti lambat baik .
Semua keje tak jalan dan ini di kata tak productive ,
kehh !! kehh !!

Hari ini lepas je saya jalan-jalan sambil tembak sana sini .
Pegi lah baca article - article yang menarik .
Baca punya baca ,
Terjumpa article ini .

Rotating house puts family in a spin .



Ekkk !!! Ada jugak org nak duduk rumah berputar .
Tak pening ke kepala dia orang bila dalam rumah .
Dah macam naik permainan cawan dekat Fun fair :P
Adehh !!!
Macam-macam dunia ni kan ?

Lagi satu ,
Dia orang ni tak terfikir ke?
Ok , katakan lah spining disc yang kat bawah rumah tu rosak ?
Tak ke dia orang akan berpusing- pusing macam gasing .
Lepas tu buat lah spining disc tu tercabut .
Dan rumah tu terbang macam UFO lak. hahaha
Dah jadi kes paranormal lak  .
Masuk berita orang awam nampak UFO sighting .
Adehh !! haru jadi nya ;p

Kalau saya tak sanggup lah nak duduk rumah macam tu .
Buatnya benda tu rosak waktu kita tengah tido ?
Tau-tau je bila bangun tido kita dah ada kat bulan :p
Tak naya nama nya tu .
hehhee.

Ok lah sesape nak baca article penuh ,
Click link ini ------> Rotating house 


P/s : Baru saya teringat ,waktu saya nak bersanding dulu .My dad ada bagi idea suruh buat pelamin berpusing .Nasib baik my mum bangkang habis - habisan .
Kalau tak citer pelamin rotating saya  pulak yang jadi bahan entry kat blog orang lain .
huhuhu



3 comments:

nza said...

ha.ha.ha.....klakar gak shikeen ni...boleh trfikir smpai ke situ..ttp betul gak, kalu jd cam gitu gamaknya penghuninya muntah ijau...kha,kha,kha.......

MAMASYAZA said...

kalo berpusing camtu, sudah semestinya akan muntoh hijo, kat alor star ada gak restoran berputar, penah try sekali mkn kat situ, pening gak dibuatnya, walopun bertukar secara slow, blom laju lagi, kalo laju, tak tahu la apa nak jadi

kakyong said...

kreatif sungguh.. rumah pun nak berpusing.. nanti nak p baca lah... ;)

Linky Minky (leave ur blog link here)