Thursday, January 07, 2010

Buffday Syazza ..




Hari lahir Syazza jatuh pada hari pertama sekolah bermula .
So tak de lah nak celebrate since sibuk ngan anak-anak yang baru
naik sekolah .

Tapi tak lah bererti hari itu berlalu tanpa ada apa-apa untuk dia .
Sebenar nya bukan hanya dia tapi untuk semua anak-anak :D

Kita tengok pic ,
sambil-sambil tu saya citer lerr sikit-sikit :P

Ok lets start ..
First agenda on the list
Will be makan -makan .
I made pizza ...

And this is the assistance chef of the day
Siap ada tepung kat idung ;D

























Then came the best part ...


Present for each one of them .




















And this is my favorite moment ..


The tearing part  ....



















Tengok lah tu ,
Sungguh-sungguh dia orang koyak kan kertas pembalut tu ...
hehehhe




P/s : I'm glad that they love their prezzzie ..


8 comments:

MAMASYAZA said...

happy birthday syazza, semoga panjang umo, dimurahkan rezeki, jadi anak yang bijak n happy selalu

nza said...

hepi be syazza....moga jd ank yg pintar. Byknya adiah.
wow, besarnya pizza..nk ckit.

bungakuning . said...

happy birthday to shaza .
semoga menjado anak yang solehah .

black_mel said...

hapi birthday...

NJ said...

salam mummy
dtg nak wish besday to syazza
semoga jadi anak yg membanggakan mummy n daddy..sihat ceria..

ps : wow sorang besday tapi semua dpt prezen ni..very the lovely mummy ni..
tapi kan anak2 ni mmg suker kalau semua dpt prezen at the same time tu..walau pun besday org lain..hehe

♥cybermummy♥ said...

Time kasih Su , Nza , bungakuning , black _mel dan juga NJ atas ucapan serta doa nya . Moga doa kalian semua menjadi kenyataan . Amin


Nza : Nak cikit ke ? Boleh tunggu nza nya next buffday insyallah ada preezzie untuk nza ;D


NJ : Bukan anak2 je yg suka prezen mak budak pun suka jugak .. hehehe

kakyong said...

mommy nak pizza... ;)

bagus lah semua anak2 dpt hadiah.. i shud take this idea too...

♥cybermummy♥ said...

kak yong : nanti ikeen courier kat kak yong cikit . Tapi sampai atau tidak tak leh nak jamin . Mana tau tengah2 perjalanan abg postman lapar terus dia ngap :p

Tu lah , budak2 kan suka prezzie so kalau hanya sorang je yg dapat yg lain terlopong tengok cian lah pulak. so semua dapat prezzie on everybody birthday . jadi anak2 semua birthday 4 kali setahun . kehh!! kehh!!

Linky Minky (leave ur blog link here)