Monday, January 04, 2010

First Day Of School ....

Hari pertama ke sekolah dan Hari lahir syazza yg ke 9 tahun .
Fuhh!! penat nya hari ini .
Sampai naik demam rasa badan .

Bangun seawal lima pagi .
Bila bangun je tau-tau syazza and hibri dah lebih dulu bangun.
Excited sebab nak gi sekolah .
Moga-moga akan terus excited macam tu sampai habis taun .
Jangan mula taun je excited nak gi sekolah .
Bila dah akhir2 nanti liat pulak nak bangun .


Rupa budak2 yang excited nak ke sekolah :D


















Yang ni pulak turn budak2 tecik nak gi sekolah pada sessi petang :D



Uniform belum dapat lagi .
Have to wear white top and blue pants .
Dan yang macam bangang sangat tu ialah
Uniform will only be available pada bulan March
WHAT THE HELL sampai lama macam tu .
Tapi nak buat macam mana .
Semua nya dah di bayar kalau nak tukar sekolah
at this kind of time memang tak de kosong lah .
So sabar je , tengok untuk beberapa bulan ni .
Kalau tak de perubahan memang harus tukar sekolah lain :(

Today school session end early for the little one .
Mikha supposed to end at 4 tapi hari ini hanya satu jam je .
Its like orientation day . 




Haaa !!
Tengok tu Mikha dok berdiri je macam patung tengok cikgu nya menari .
hehhee..
Gambar ni pun saya amik curi2 .
Tak leh kasi dia nampak ,
Kalau tak dia tak nak masuk kelas ,
Asyik nak mintak saya dukung je . aduhh!!!

Yang ni pulak syabil.
Dia ni relax je .
Saya antar sampai depan muka pintu je .
Terus menonong masuk tak pusing belakang lagi .
Tau-tau je dia dah ada new friend . hehehe






Ini pulak gambar Mikha tengah bersuka ria lepas kelas .
Main kat playground yang ada kat depan sekolah tu .






Syabil class end at 4 pm.
Pun satu jam cepat since its the orientation day  .
And this continue sampai hari rabu .
Hari khamis dah mula sessi penuh .


Ok lah sampai sini je update kali ini .
Saya nak pi baring jap.
Badan rasa kurang enak .
Macam nak demam semula .
Huhuhu ..

Ta~ ta

P/s : syukur hubby cuti untuk minggu pertama ni . kalau tak pengsan
saya kena buat sorang2 . T T


4 comments:

nza said...

kesiannya..smpai mummynya demam..
cute la kakak2 rebina tgh siap nk g sk tu....

Lamanya nk dpt baju tu...dh haft year la...

♥cybermummy♥ said...

nza : itulah . Apa punya management entah . Ada dia orang kata baju yang dia orang order tu bulan march baru dapat . Gile ke apa ? Tak apalah , tengok macam mana keadaan nya dalam dua tiga bulan ni . Kalau tak de perubahan shikeen cari sekolah lain untuk si tecik dua orang tu *sigh*

Uncle Lee said...

Hello Cyber Mummy, happy new year and all the very best of 2010.
Guess your kids having fun returning to school after the holidays.
You got great looking kids.
You keep well, stay young and have a great new year. best regards, Lee.

♥cybermummy♥ said...

uncle lee : thanks and happy new year to u too . once i'm settle with the kids ,i'll come by to your place :D

Linky Minky (leave ur blog link here)