Wednesday, January 20, 2010

I failed

Hmmm ...
Entah mana salahnya ....
Entah mana silapnya ....

Semua yang di suruh dah saya lakukan .
Tapi .....








Kenapa tak menjadi ...
Tak macam yang saya tengok dan rasa ....

Tak apa lah saya cuba lain kali .
Dan insyallah lain kali pasti menjadi  :D
So cheer up Shikeen ..
I know u can do it ( Nike )




P/s : Ini entry untuk menyedapkan hati :)








7 comments:

Flo Alfera said...

tapi nampak sedap...lapar terus nie:)

♥cybermummy♥ said...

Nooo Flooo. Tak boleh makan yg ni cause u are on diet :D Suka tengok flo dah lose weight makin cantik :)

nza said...

xpe..first time cuba gitulh...ttp nmpk sodap jerrr....

NiNa' said...

macam kek lapis...

♥cybermummy♥ said...

nza : tu lerr first time buat maybe next time mungkin menjadi .
P/s : walaupun saya kata tak jadi tapi anak2 laju je makan . hahhaa


nina : memang kek lapis pun . kek lapis cadbury :D

kakyong said...

ikeen,
apakah itu kek??
kalo anak2 makan licin.. consider no damage done... ;)

♥cybermummy♥ said...

Kak yong : haah , kek lapis cadbury. Macam tak jadi tapi licin anak2 bedal ;D

Linky Minky (leave ur blog link here)