Wednesday, January 13, 2010

Kembali semula ~




Hi guys ,
Saya kembali bersiaran :P
Maaf lah ye sibuk dengan anak-anak .
Pada yang beri comment kat entry yg lepas nanti saya jawap ye :D

Ini dapat bersiaran pun sebab suami ada rumah ;D
Jadi tak lerr buzyyy memanjang .
Kalau tak saya tak de masa lapang waktu siang hari ni .
Malam hari pulak saya tak de mood nak blogging .
Mana tak nya mata dah dok kuyu je menahan ngantuk .
Penat weiiihhh badan ni .
Pukul 9 malam saya dah terbongkang atas katil ngan Mikha :D
Mikha tido , ibu pun tido sama :P
Ayah Mikha tido sendiri . hehehhe

Hari ini saya dapat pleasant surprise dari Mr Postman .
Nak tau apa surprise nya .
Jom kita tengok :D






Dapat parcel dari nza
Since that day she has a contest on commenter yang paling banyak .
And i was among the top five ( dasar manyak mulut ;p)

This is what i got from her ,
And i really love it
( ni statement ikhlas dari lubuk hati saya yg paling deep )




Lerr!! ingat yang disney note book tu pun saya punya .
Rupa nya untuk anak dara saya syazza .
Siap ada nota yang di tulis atas plastic nya .
Kalau tak tulis confirm ibu amik buku tu buat tulis recepi ;D

Syazza was delighted bila saya beri dia notebook tu .
Siap tersengih lagi . Dia ingat saya yang beli but when she read the
note on the cover baru dia tanya sape yang bagi .
Siap nak tengok pic auntie yang bagi dia tu :D

 



Syazza yang teruja ;D

And here is her with a " Thank You " note for Auntie nza .
Since tak leh ucapkan secara live .
She made a Big Thank You Note for Auntie nza .





















Akhir sekali ucapan ribuan terima kasih
dari lubuk hati kami yang paling dalam buat nza .
Moga allah melimpahi rezeki + kebahagian yang melimpah ruah
buat keluarga nza .


P/s : Walaupun hanya kenal di alam maya . Tapi terasa amat mesra sekali .

9 comments:

suhaila-ab said...

lama tak datang kat singapore ni..hikhikhik..hepi belated bday syazza...semoga membesar sebagai anak dara yg cantik dan berbudi bahasa..
kin ko dapat 2 barang tu..jgn tamak tau...

♥cybermummy♥ said...

suhaila : hahhaa... kalau ikut kuasa veto aku , memang jadi aku punya . Tapi aku ni pemegang amanah yang amat baik sekali tu yang bagi kat dia tu . ;p

nza said...

sama2 shikeen...hadiah xsbrapa brbnding prshabatan kita...teman ttp mesra..

Utk Syazza :
Hepinya aunty bila syazza suka notebook tu..tu naurah yg pilih utk syazza....moga syazza membesar dgn cemerlang...amin..

♥cybermummy♥ said...

nza : semoga doa nza di makbulkan allah . amin

mummYaeesh said...

happy belated bday syazza.. on 4th kan? same zodiac la kita!

best kan dpt gift..wlu sekecil mana pun tetap rasa happy sangat!apelagi cpt la komen kat my page.. kan weols tgh wat contest pengomen tegar gak..hahahah

MAMASYAZA said...

wahh best nya syazza dpt hadiah dari aunty nza....cam muka sape ekkk budak pompuan ni..???

♥cybermummy♥ said...

mamasyaza : i think she looks more macam my hubby punya adik ppuan :D
Kalau ada masa nanti shikeen godek pic lama and bagi su tengok . Memang seiras .

geraugebang said...

Salam kenal drp kak gerau.
Seronoknya budak-budak dapat hadiah?

♥cybermummy♥ said...

Salam kenal jugak untuk ka gerau .
Bisalah budak2 memang suka dapat hadiah . Tapi mak budak lagi teruja bila dapat hadiah :p

Linky Minky (leave ur blog link here)