Monday, January 18, 2010

Look like ~

Pernah tak ada orang yang comment mengatakan bahawa anak anda
look like someone else rather then yourself .
Apa rasa nya bila some one cakap macam tu ?

Dulu waktu saya baru ada anak seorang ,
I always felt pissed off bila people says that my daughter look like
someone else rather then me .
Bila balik rumah je mesti saya akan mengadu kat hubby .
Pastu belek muka anak saya to make sure what people had said is not true :p
Pathetic kan . huhuhu
Apa nak buat , anak baru seorang je ,
so kalau boleh semuanya nak sama dengan saya .
Rasa kecil hati kalau orang cakap macam tu kat saya .

Tapi sekarang tak lagi ,
Dah pasrah , memang Syazza does not look like me 100% .
She look more like my hubby younger sister .
Really similar ,lebih-lebih lagi kalau tengok pic mereka waktu kecik .
Tak boleh bandingkan yang mana Syazza and yang mana adik hubby .
Kecuali warna kulit lah . Since hubby sister is more tan then syazza :D
( no offence tau dik . She read my blog :p )

The boys look like hubby  ...























And my only baby girl look like her aunt ....





Then who look like me ??
Adakah ini bermakna ....
Do u think what i think hubby ?
Nahhhhh !!!!!!
Hahahha ....


P/s : mamasyaza , i have answered your kemuyskilan  :D




2 comments:

nza said...

betullh, rupa syazza mcm muka aunty dia...but so sweet....
Ank2 lelaki shikeen pn byk rupa daddynya..wow, kuatnya genetik daddy mrk ni...hi

Along n farouk ada la rupa kerabat nza ttp yg lain dh brcmpur aduk..dh xtau rupa sapa..myb dh byk darah brcmpur...sblh nza siam + pakistan n suami jawa mari...hu.

noraini said...

Wakakaka
cute Eh dua2 hihi
i have a mimi me..
asal Syaza please*1000 dont ikot
peragai cucu k PLEASE...
hihi...:)

Linky Minky (leave ur blog link here)