Monday, January 18, 2010

Pagi yang ceria ~

Selamat pagi semua ,
Saya harap pagi ini adalah salah satu pagi yang ceria buat kamu semua : )

Well this morning i felt good .
Ialah selalunya saya kan tak suka Monday morning,
Since every Monday i always have this Monday blues .
But not today ,
The blues has disappeared for today and hopefully it will be gone forever :D


Last weekend i fill my days with alot of baking and trying out new recipe .
Ada yang menjadi ada pulak macam separuh jadi . huhuhu

And last Saturday as i was alone waitting for all the anak2 and
also bapak anak , bangun from their nap .
I made some cupcakes with the left over Merci chocolate from
the previous Chirstmas gift from hubby friends .
So i just add in those chocolate into the cupcakes ingredient .
Inilah nama nya improvised . hehehe

And this how it look like ..





















A mountain of cupcakes ..
And this wiped out within  minutes .

Even though penat with all the baking and cooking .
Tapi saya rasa puas bila .....








Mereka menikmati hasil masakan saya ....
And for your info ,
Ini lah therapy jiwa saya .
Kalau saya rasa marah , sedih atau runsing .
I'll start cooking or baking .
It will make me feel good and happy again after all the slogging
in the kitchen and producing something good for the family to
enjoy : D


Last of all Happy Monday to all of u out there.
Semoga dapat menjalankan tugas anda dengan baik hari ini .
Ta ~ ta


P/s : Gone to the market to find some UBI . Masih belum ku temui si MR UBI ...

3 comments:

MAMASYAZA said...

bestnya tgk depa semua menikmati cupcakes yg shikeen buat tu...mesti sedap...kalo dekat for sure hantar kat umah su..apakan daya..jauhhh..layan gambar jelah. Nak masak apa laks ngan Mr. Ubi...mesti resipi yg lagi menarik

nza said...

mesti shikeen jenis yg suka masak.mintak ckit...sedap tuuuu.
nza kalu stress suka dok sorg2 n melukis or tidurrrr...zzzzz.....

♥cybermummy♥ said...

Kalau dekat dah shikeen bagi sorang sikit . Boleh kita rasa sesama ;D

Linky Minky (leave ur blog link here)