Thursday, January 28, 2010

Plain _ _ _ _ . pfftttt !!!




Thats how i feel ...
PLAIN LAZY !!!

Had a few project yang harus di laksanakan .
Tapi urat-urat serta tulang menulang sangatlah berat rasanya
untuk saya gerak kan .

Rasa macam nak baring saje dan tak payah buat apa-apa pun .
Sejak beberapa hari ini saya rasa seperti tak ada motivasi untuk buat apa-apa pun .
Mandi malas , makan malas buat kerja rumah LAGI LAH MALAS ...

Adehhh !!! Hari kemalasan telah melanda .
Tolong!!!!



P/s : Saya rasa , saya perlu pergi bershopping barulah rasa malas tu hilang http://www.emocutez.com




4 comments:

Mrs. Kown said...

bahahah. sama lah. i have this malas feeling lately. like malas serba serbi. yang tak malas main ngan baby je. tah apesal je lah.

kakyong said...

ikeen,
malas2 pun rumah masih tip top..

kalo kakyong malas... rumah dr depan sampai dapur sampai bilik belakang serupa tongkang pecah...

nza said...

ha betul tu...kena g terapi minda dgn brshopping.....hi.

mummyseri said...

cybermummy ~ alah jap je M dtg tu..nnt rajinlah..;)same lah kite pon kalo soh g shoping..otomatik tersgtlah rajin..

Linky Minky (leave ur blog link here)