Wednesday, February 03, 2010

Bila Penyakit " R" datang menyinggah

Kalau minggu lepas penyakit "M" datang bertamu di badan saya ni .
Minggu ni pula penyakit terlebih "R" yang datang menyinggah .http://www.emocutez.com

Di sebabkan  terlalu lah banyak penyakit "R" dalam badan ,
Saya pun buat lah "Chocolate Tart"

Buat 2 kali the original adunan .
Since i know satu kali adunan memang tak cukup buat anak-anak serta ayah ribena .http://www.emocutez.com

Dan inilah hasil nya ...























P/s : Semuanya selesai masuk dalam perut anak-anak dalam masa 24 jam .http://www.emocutez.com



8 comments:

MAMASYAZA said...

semuanya mesti sedap...dah la tgk dlm fb..ni tgk laks dlm blog...laparrrr...nak ckitttt...boleh..????

mummyseri said...

yelahhhh..coklat tu mmg sedapnyer nengok....best..

nza said...

sedap tu....smpai menitik2 air liur nza tgk tart coc tu..nnti bg resepi ye......

kakyong said...

kurier lah sket ke Ipoh... kakyong la ni dah dihinggapi penyakit M nak memasak... la ni kalo masak pun sbb anak2 dah pandai request.. mujur le lpm pandai request kek or apa2 yg ibunyer tak reti buat... LOL

♥cybermummy♥ said...

Mamasyaza : boleh apa salah nya :D

♥cybermummy♥ said...

mummyseri : memang sodap . anak2 akak tak sampai dua jam . abih licin dia orang tibai :D

♥cybermummy♥ said...

Nza : nanti ikin bagi ye .

♥cybermummy♥ said...

Kak yong : boleh nak courier pi ipoh takut tak sampai je . sebab abang postman dah makan . hehehe

Linky Minky (leave ur blog link here)