Friday, February 12, 2010

Scaryyyy !!!!

Baru pertengahan bulan Febuary untuk tahun 2010 .
Tapi dah tiga kali saya nyaris-nyaris kena langgar dengan kereta .

Kereta tu tak nampak saya ke ?
OR
Dia orang ni terlalu banyak yang hendak di fikirkan sampai tak sedar
yang lampu perjalan kaki tu dah hijau ( green man )

Nasib baik saya memang ada habit yang mana i will always make sure yang kereta sebelah depan semua nya dah berhenti baru lah saya lintas .

Pernah saya baru je nak melangkah tapi hati rasa tak sedap so i stop and
pull back my leg . By the time abis je i pull back my leg a MPV pun lalu dengan
laju . Nasib tak lintas kalau lah lintas . Dah jadi arwah and anak-anak dah jadi yatim , suami pulak jadi duda . huhuhuu



Ps : Sampai sekarang pun badan masih rasa seram sejuk bila kenang balik pristiwa semalam ..




2 comments:

nza said...

Alhamdulillah...nasib baik xde apa2....hisss, gamaknya depa bawa kete pn asyik dok brangan jerrr or myb depa tu laju sgt kot....

Mak Long Cyber said...

Biasanya, Mak Long tak caya sangat dengan trafik light. Even nak lintas guna yang pejalan kaki or kereta,
Mak Long tetap intai kereta gak.
Sebab masa dekat lampu isyarat, pemandu kereta tak tengok depan da.
Dia tengok lampu isyarat je.

Linky Minky (leave ur blog link here)