Wednesday, March 10, 2010

Happy Birthday !!!!

Selamat hari lahir   x2
Selamat hari lahir ayah ,
Selamat hari lahir...



























Selamat Hari Lahir abang ,
Saya dan anak-anak doa kan .
Semoga Allah merahmati abang seumur hidup abang ,
Semoga abang mendapat apa yang abang inginkan / dambakan selama ini .
(asal jangan nak berbini dua sudah . ada kang org yang putus tuttt dia muahaha)
Saya sebagai isteri hanya dapat memberi kata-kata dorongan serta semangat
buat abang dan tak lupa jugak memasak makanan kegemaran mu buat pelapis
perutmu :p
Akhir sekali jangan lupa belanja saya dengan anak-anak makan .
muahahhaha

P/s : saya kan tak keje so tak de lah duit gaji nak belanja awak makan :D


8 comments:

MAMASYAZA said...

happy birthday to en. ayah, semoga panjang umo, dimurahkan rezekimu n happy selalu bersama Kak Noi & anak2 tercinta...jgn lupa belanja Kak Noi mkn..hehehe

♥cybermummy♥ said...

muahahhaa... kak noi memang selalu je nak minta encik hubby belanja makan :D

pak dogol said...

selamat hari jadi juga dari pak dogol..

pak long said...

salam buat mama..
appy bisday buat abg...ensemnyer abang....kim salam ngan abg tu erk..

mummyseri said...

Salam kak..
lama tak ziarah sini..
slmt ari lahir wat darling akak yek..

♥cybermummy♥ said...

pak dogol ----> terima kasih atas ucapan itu :D

♥cybermummy♥ said...

Pak long ----> insyallah saya panjangkan salam pak long tu pada cik abang saya . Jangan puji dia encem nanti kang dia nak berbini dua sebab dia rasa dia encem maaa. huhuhu

♥cybermummy♥ said...

mummyseri ----> buzy ke ? akak dok tunggu entry baru mummyseri lama tak baca windu :D anyway tima kasih akan birthday wish untuk encik abang saya itu :D

Linky Minky (leave ur blog link here)