Tuesday, March 30, 2010

Syabil Birthday Celebration ..

Hari lahir Syabil ,
We decided to let him celebrate with his school friends.
But we also did a small celebration with my family at his  
grandmother home on his birthday itself that is Sunday
Tapi pic tak ada .Dah sibuk makan sampaikan
lupa nak snap gambar :p
Yang ni semua gambar Syabil celebrate dengan  
kawan-kawan dia .


I did not make any goodies bag for the kids.
Ibu nya malas nak pi bungkus goodies bag for him .
Jadi saya ambil jalan senang dan mudah .
Call McD, order 25 Happy Meals .
Since Happy Meals ada toys included kan , hehehhee.
Ni lah di namakan "kill two birds with one stone"
Makan dapat toys pun dapat , muahahhaa.

Ok lah jom layan gambar .

Pertama :
Acara wajib iaitu menyanyi lagu Happy Birthday ..
Tiga version of Happy Birthday song .
English , Malay and Chinese .
Agaknya kalau lah bahasa Tamil tu senang nak
pronunce.Mesti lagu Birthday dalam bahasa Tamil
pun dia orang nyanyi jugak.
Baru lah di katakan berbilang kaum :D


















Close up sikit .



















Teacher pun join sekaki nyanyi :D


















Ok !!! Tiup lilin tu Syabil

Panjang nya muncung tuuuu . hehehhee


















Time tu serve the cake ...
And let me present Syabil the "Cake Server Of The Day "


















Jemput lah makan . Jangan malu - malu  ..


















Syabil enjoying the moment with his friends ...




















The kids enjoying their Ice Milo ...




















They only get to drink the Ice Milo and eat the cake . 
Since the snack time is short .
But they get to bring home nugget , fries and toy to enjoy .

I felt so good when i see their Happy faces .
As for Syabil , he truly enjoy his party .
Sampai balik pun "muka ada senyum"
hehehee .

P/s : One Birthday down . The next one will be in Jun :D


10 comments:

nza said...

wah sronoknya...kalu aunty dok dekat nk gak join besdy party syabil tu.....buat2 muka xmalu g join kanak2 rebina tu.

MAMASYAZA said...

bukan main happy lagi syabil, dpt celebrate birthday kat skolah, mesti meriah suasana...HAPPY BIRTHDAY TO YOU SYABIL...!!!!!

pak long said...

salam buat mummy...
appy bisday dik.....janji ngan pak long...
1. sayang mak ayah
2. jadi anak yang soleh
3. berjaya didunia dan bahagia diakhirat

BeaN MorENo said...

happy birthday to your son

kakyong said...

tumpang sonok tgk syabil serve kek kat kwn2 nyer..
tak sabar nak tunggu fikri masuk sekolah..
at least leh belajar berkawan & manner bila berkawan...

hepi belated besday syabil... jadi anak soleh, anak yg pandai.. yg penting selalu ingat ibu ayah..

♥cybermummy♥ said...

nza----> kalau dekat dah saya jemput dtg tak yah buat muka xmalu . satu family shikeen jemput baru besttt ,meriah :D

♥cybermummy♥ said...

mamasyaza --> memang seronok tengok anak2 happy sambut buffday kan .

♥cybermummy♥ said...

pak long ----> dah saya baca kan comment ni pada Syabil . Dan dia dok angguk-angguk kan kepalanya bak burung belatuk . ( tu tandanya dia janji :D)

♥cybermummy♥ said...

Bean Moreno ---> thanks for the wish :D

♥cybermummy♥ said...

kaka yong ---- > Terima kasih for the wish and doa . Tunggulah tak lama lagi fikri pun boleh buat celebration dengan kawan-kawan .

Linky Minky (leave ur blog link here)